Köpa vattenskoter

Planerar du att ha roligt på havet? Då ska du köpa en vattenskoter.
Vi är stolta återförsäljare av Yamahas fantastiska vattenskotrar!
Med mängder av serier och modeller har Yamaha vattenskotrar som passar alla. Men du! Dessa maskiner är snabba så tänk på att köra säkert så att folk runt dig också gillar dig och din skoter!

Därför ska du välja att köpa en Yamaha vattenskoter av oss! 

Yamaha är kända för kvalitet och har de nöjdaste kunderna! Vi på Jensen & Englund hjälper dig att välja rätt modell till marknadens bästa pris, och vi finns även med dig efter du har köpt den av oss. Yamaha har det bästa andrahandsvärdet på marknaden!


Yamaha Auktoriserad

Som auktoriserad Yamaha återförsäljare så gör vi allt för att din vattenskoter får den rätta vården när den servas hos oss! Vi använder bara Yamaha originaldelar.

hög kvalitet – nöjd kund

Yamaha är världskända för att ha marknadens mest driftsäkra motorer! Detta gäller också Yamaha vattenskotrar. Detta gör dig till en nöjd kund i alla år.

Kraft – acceleration – precision 

Yamaha levererar kraft som håller och med marknadens snabbaste acceleration som får dig att häpna. Dess precision gör kurvorna till en lek och skapar massor av adrenalin.

Modern även i framtiden

Yamaha är kända för sina innovativa lösningar. Detta gör att din skoter håller sig modern i många år och håller ett bra andrahandsvärde

MAX PRESTANDA

FX CRUISER SVHO -22

Den kompressormatade SVHO-motorn fungerar fint med den smala formen och det lätta NanoXcel2-skrovet för att leverera enastående prestanda med stabil, smidig hantering. Allt kompletteras av vår revolutionerande och intuitiva RiDE™-kontrollsystem.

De toppmoderna och helelektroniska kontrollsystemen gör FX Cruiser SVHO en ledare på detta viktiga område också, med funktioner som Cruise-Assist, No-Wake Mode i 3 positioner, elektronisk back och TDE (Thrust Directional Enhancement Control).


Slagvolym
Längd
Bredd
Torrvikt

1,812 cm³
3,58 m
1,27 m
390 kg

PRIS 254 900 kr

FX SVHO -22

Den kompressormatade SVHO-motorn, det lätta NanoXcel2-skrovet och det lätta däcket fungerar perfekt tillsammans – jämn, imponerande kraft kombinerade med stabil, smidig hantering och en oerhört bekvem åktur.

Dess spjutspetsteknik och innovation hela vägen i denna funktionsrika design, med vårt revolutionerande och intuitiva RiDE™-kontrollsystem, Cruise-Assist, elektronisk trim och back, Cruise-Assist och fjärrstyrt säkherhetssystem.Slagvolym
Längd
Bredd
Torrvikt

1,812 cm³
3,58 m
1,27 m
389 kg

PRIS 242 900 kr

GP 1800R SVHO -22

Som flaggskeppet i GP-familjen är GP1800R SVHO en klassledande modell tack vare en rad ingenjörsinnovationer som gör att köra den till en omedelbar uppvisning av kraft. Den ärver också Yamahas unika funktioner som det nya lätta NanoXcel2-skrovet och -däcket – och vårt revolutionerande RiDE-kontrollsystem.

Vårt fokus på detaljer går ännu längre: racingdesignat top-loader intagsgaller, rideplate för förbättrad hantering, kurvtagning och körning i tuffa vatten, lägre tyngdpunkt, nya ergonomiska sittplatser och styrdesign – allt detta för överlägsen kontroll.

Slagvolym
Längd
Bredd
Torrvikt

1,812 cm³
3,35 m
1,24 m
342 kg

PRIS 241 900 kr

0
MAX KNOP
0
ADRENALIN
0
HÄSTKRAFTER
0
SITTPLATSER

SPORT PRESTANDA

FX HO CRUISER -22

Känn kraften hos HO-motorn med 1812cc. Utforska den smidiga, stadiga hanteringen av den eleganta, lätta designen med NanoXcel-skrov, kombinerat med den revolutionerande nivån av intuitiv kontrol som erbjuds av vårt exklusiva RiDE-system och de helelektroniska övervaknings- och kontrollsystemen. Det finns ingen återvändo!

Din upptäcktsresa fortsätter när du utforskar de anmärkningsvärda elektroniska gas- och trimsystemen, Reverse Traction Control, säkerhetsläget och en rad andra funktioner: förlängd akterplattform, justerbar styrning, Cruiser-säte för 3 personer, uppdragbara knapar … kort sagt, en värld av glädje ute på vattnet.

Slagvolym
Längd
Bredd
Torrvikt

1,812 cm³
3,58 m
1,27 m
382 kg

PRIS 222 900 kr

FX HO -22

Den anmärkningsvärda motorn på 1 812cc med sin högtrycksbränslepump och sitt smarta elektroniskt gasreglage levererar en jämn, kraftfull och effektiv prestanda. Det eleganta skrovet kombinerat med det anmärkningsvärda RiDE®-systemet utlovar den mest bekväma, stabila styrning du någonsin upplevt.

FX HO är ett äkta allroundfordon, med funktioner som No Wake-läge och farthållare, lyxsäten för tre personer, en stor och stabil simplattform, ett extra djupt steg för ombordstigning, dubbla handtag, gott om förvaringsutrymme som i sig självt garanterar en upplevelse av högsta klass tillsammans med din partner, din familj och dina vänner.

Slagvolym
Längd
Bredd
Torrvikt

1,812 cm³
3,58 m
1,27 m
381 kg

PRIS 211 000 kr

VX CRUISER HO -22

Många faktorer har spelat in för att göra VX-modellerna våra mest eftertraktade vattenfordon, men det är deras sanna mångsidighet som har gett dem en så lojal följarskara, med en imponerande prestationsrepertoar som kan ta dig från vattensportens adrenalinpumpande spänning till nöjeskörningens avkopplande värld.

Den nya VX Cruiser HO är verkligen premiumvattenfordonet som står ut i det här segmentet, och som levererar en kraftfull blandning av högpresterande spänning, precisionshantering, körkomfort och design. För den ultimata upplevelsen av nöjeskörning ska du satsa på VX Cruiser HO.

Slagvolym
Längd
Bredd
Torrvikt

1,812 cm³
3,37 m
1,24 m
352 kg

Pris 181 000 kr

GP1800R HO -22

Kraften på höga varvtal och accelerationen kommer från vår senaste 4-taktsmotor med High Output 1,8 liter – den största inom industrin – kombinerat med många andra innovativa funktioner som den racingdesignade top-loader intagsgallret och ride plate som förbättrar accelerationen, kurvtagningen och kontakten vid svårhanterligt vatten ytterligare.

Det omdesignade sätet, styret och sittpositionen, djupare fotutrymmen och lägre, mer central tyngdpunkt med det ultralättviktiga skrov och däcket är ett ordentligt framsteg vad gäller hantering och kontroll. Det nya Auto-Trim-systemet, med automatiserad start- och kurvtagningskontroll tar GP1800R HO till nästa nivå.

Slagvolym
Längd
Bredd
Torrvikt

1,812 cm³
3,35 m
1,24 m
325 kg

PRIS 193 900 kr

0
MAX KNOP
0
ADRENALIN
0
HÄSTKRAFTER
0
SITTPLATSER

SPORT

EX LIMITED -21

EX-serien har designats med all pålitlighet och teknisk innovation för vilka våra WaveRunners är kända, men med ett ovanligt rakt tillvägagångssätt utan krusiduller för effektivt och lättillgängligt nöje.

Den exklusiva Ride®-tekniken, vårt lättanvända och intuitiva kontrollsystem som verkligen förvandlade körupplevelsen i kategorin, har lett till ökad glädje för otaliga WaveRunner-förare runt om i världen och står i centrum för EX Limiteds garanterade prestanda.


Slagvolym
Längd
Bredd
Torrvikt

1,049m³
3,14 m
1,13 m
272 kg

KAMPANJ
PRIS 119 900 kr

JetBlaster -22 NYHET

Vår nya JetBlaster® är redo för kul och spännande körning, med bakre fotstöd som möjliggör nästan omedelbart bemästrande av trick och konster, ett specialbyggt styre för smidiga rörelser och ny, elektrisk trim för enkel styrning och omedelbar glädje.

Vi har tillverkat JetBlasters högkvalitativa skrov och däck i NanoXcel2®, vilket gör den stark och lätt. Kombinera detta med en TR-1®-högeffektsmotor, så får du rejält med spänningssökande potential tack vare effekt/viktförhållandet.

Slagvolym
Längd
Bredd
Torrvikt

1,049m³
3,14 m
1,13 m
249 kg


PRIS 134 900 kr

0
MAX KNOP
0
ADRENALIN
0
HÄSTKRAFTER
0
SITTPLATSER

SUPERJETSUPERJET

NYHET -21

Enjoy adrenaline and function together

Den är inte längre tillgänglig enbart för proffs utan ger alla förare spänningen med tävlingsprestanda.
Gör dig redo att stå upp och ta kontroll över vågorna!

* Högpresterande TR-1, 4-takt, 3-cylindrig med 1049cc
* Inte längre begränsad till tävlingsanvändning ”CE-märkt”
* Stabilt och lätt skrov med bred framdel
* Jetpump med 144mm axialflöde & justerbart munstycke
* Fjäderassisterad justerbar styrbom i 3 lägen
* Speciellt elektroniskt ”L”-läge (inlärning) för att begränsa kraften
* Bred vadderad fotbrunn med halksäker HydroTurf-matta
* Automatisk länspump
* Bra räckvidd och tydlig indikation på bränslenivå
* Lätt att transportera – och att förvara när den inte är i bruk

Längd              2,43m

Bredd              0,76m

Höjd                 0,79m

Torrvikt            170kg

Bränsle            95 Blyfri

Bränslevolym 19 liter

Kampanj demo -21 PRIS 109 900 kr

0
MAX KNOP
0
ADRENALIN
0
HÄSTKRAFTER
0
SITTPLATSER