Köpa båt

Ska båten skära genom vågorna på havet eller köras på sjön? Vi har båtar för alla och ett stort utbud fördelat på 4 kända båtmärken. Att köpa båt ska vara enkelt. Vi hjälper dig att hitta rätt båt till rätt pris. Välkommen att utforska alla våra märken, dess serier och modeller.

Därför ska du välja att köpa din nya båt av oss! 

Ska du köpa ALL INCLUSIVE? NEJ! Varför betala för många grejer du inte behöver? Vi skräddarsyr varje båt enligt dina önskemål, då blir ofta priset lägre! Våra båtmärken är kända för bra kvalitet och finish! Vi på Jensen & Englund är duktiga på att hjälpa dig att välja rätt båtmodell och rätt utrustning. Vi finns även med dig efter att du har köpt en båt av oss. Därför har vi många nöjda kunder som köper båt av oss gång på gång.

Auktoriserad personal

Vi kan våra båtar som vi säljer. 
När du får din båt så har vi en genomgång av köregenskaper, hur du använder och kör din båt och alla funktioner som finns. När det är dags för service eller garantiåtgärder så finns vi alltid där för dig!

hög kvalitet – nöjd kund

Vi marknadsför båtar med hög kvalitet i kombination med marknadens mest driftsäkra motorer. Med en av branschens bästa eftermarknadsavdelningar höjer vi ribban för dig som båtägare.

Kraft – precision – trygghet 

Oavsett om du vill söndagsåka i lugn och ro, eller utmana elementen och flytta fram gränsen för dina äventyr så kan vi guida dig rätt. Båten kan bete sig olika i vattnet med olika motorer och utrustning. Du kan känna dig trygg med att vi hjälper dig hela vägen. 

Hitta rätt båt att köpa

Vi hjälper dig att hitta rätt båtmodell efter dina behov. Vi vill att du som kund ska trivas med din nya båt. Därför är vi duktiga på att analysera dina önskemål. Får dig att välja rätt utrustning och modell.
Du får din drömbåt direkt.

Buster

Europas största producent och designer  av aluminiumbåtar.

Båtar, byggda för att hålla!

Av de fler än 125 000 båtar som Buster har sjösatt under sex decenniers verksamhet är de allra flesta ännu i bruk. Den exceptionella hållbarheten och långa livstiden är till förmån för både båtägaren och miljön.


Finnmaster

Stark tradition i modern design.

Finnmaster och vi är stolta över deras hantverk. De reflekterar mycket över användarupplevelsen i sina båtar – hur skrovet beter sig i olika förhållanden, hur familjen och gästerna kan njuta av tiden på havet och uppleva den fantastiska känslan av att vakna ombord.

Finnmaster testas i den levande havsmiljön direkt utanför varvet. En båt måste genomgå hårda prov innan den lämnar fabriken. Inga kompromisser görs när båten byggs för dig och din familj.


Marex

Norska och moderna hantverk med en lyxig  känsla.

Marex Boats driver en kontinuerlig utveckling och utveckling av sitt modellutbud. Över fyra decennier av att producera och testa båtar har gett fantastiska resultat för båtanvändaren. Marex har det mest avundsvärda rykte för unikt hantverk och utmärkt marin teknik till konkurrenskraftiga priser.

Företaget är stolt över att ha lojala kunder som kommer tillbaka för sin fjärde och femte Marex-båt.

Ryds

Svensk tradition och tillverkning med framtidens  design.

Ryds båtar är anpassade för våra nordiska förhållanden. De är inte bara tillverkade i absolut yppersta kvalitet utan också i nordisk, stilren design. VI-tekniken ger dessutom hållfasta, starka och lättare båtar som går lätt i sjön med mycket bra prestanda, som kräver mindre motoreffekt och därmed mindre utsläpp och lägre driftskostnader. Ryds har alltid strävat efter att, med vår planets välbefinnande i åtanke, ge kunderna ett aktivt och bekvämt fritidsliv – utan att göra det minsta avkall på kvaliteten.

Ryds tar med sig nyfikenheten och miljöomsorgen in i framtiden.

Husky

Finskproducerade båtar av hög kvalitet för ett enklare  båtliv.

Huskys skickliga båtbyggare och designers känner stor yrkesstolthet för sitt hantverk. Varje båt som lämnar varvet är byggd och designad med årtionden av kunskap, erfarenhet och med en tydlig vision: Vi ska bygga trygga båtar med smarta lösningar – utan att kompromissa med modern design.

Varje Husky är unik – en vacker och komplex sammansättning av noggrant utvalda material och komponenter.

Grand RIB

RIB-båtarnas Porsche på havet som ger dig ett sportigt  båtliv.

Utvecklingen av Grand har pågått i nästan 20 år. Detta har skapat ett DNA som kan jämföras med att åka sportbil på bana utan att jämka på komfort och design.

Båtarna säljs i hela Europa och har blivit en av Sveriges mest sålda RIB.

Micore

Designad och producerad i Sverige med fokus på pris och kvalitet för ett  hålbart båtliv.

Micore produceras i Lidköping med ett tydligt miljöengagemang. I dag renas 90 procent av utsläppen från fabriken som förövrigt implementerar såväl hållbart material som ett socialt ansvarstagande vid tillverkningen. Ambitionen är alltid högt ställd och vi har valt att behålla hela produktionskedjan under eget tak, från idén om en ny modell, via tillverkningen, till att sista dynan är på plats. Att vi har full kontroll över hela processen gör att vi vågar lova dig att din nya båt är ett stycke svenskt hantverk när det är som bäst!