Köpa Husky

Planerar du att ha det roligt på havet med minimalt underhåll?
Då ska du köpa en Husky.
Vi är stolta återförsäljare av Huskys fantastiska båtar! Varje båt är unik – en vacker och komplex sammansättning av noggrant utvalda material och komponenter. Och du! Tänk på att dessa båtar har många års hållbarhet! Den kan ni behålla i många generationer!

Därför ska du välja att köpa en Husky av oss! 

Husky är kända för kvalitet och har de nöjdaste kunderna! Vi på Jensen & Englund hjälper dig att välja rätt modell till marknadens bästa pris, och vi finns även med dig efter du har köpt den av oss. Husky har också mycket  bra andrahandsvärde!


ENKELT BÅTÄGANDE

Som auktoriserad Husky och Yamaha återförsäljare så gör vi allt för att din båt och motor får den rätta vården när den servas hos oss! Deras aluminiumskrov och inredning gör det till ett enkelt båtägande!

hög kvalitet – nöjd kund

Finnmaster/Husky är värdskända för att ha marknadens mest hållbara båtar! Detta gäller också Yamaha utombordare. Detta gör dig till en nöjd kund i alla år.

Kraft – KÖRGLÄDJE 

Med en Yamaha på din Husky så levereras kraft och acceleration som får dig att häpna. Dess precision gör körningen enkel och skapar massor av körglädje.

Modern även i framtiden

Finnmaster/Husky är kända för sina innovativa lösningar. Detta gör att din båt håller sig modern i många år och håller ett bra andrahandsvärde.

Husky R5 -22 KAMPANJ

I Husky R5 aluminiumbåten har vi paketerat allt det viktigaste som krävs av en skärgårdsbåt. Våra signum som perfekt insteg, praktisk fenderförvaring, rikligt med stuvutrymme, höga fribord och högkvalitativt aluminium återfinns i denna aluminiumbåt. Husky R5 aluminiumbåt har ett öppet fördäck vilket är perfekt då du behöver få med dig allt för en långhelg vid stugan eller då du vill ut och fiska. Den höga vindrutan och de bekväma Offshore-stolarna tillsammans med den sköna aktersoffan garanterar en bekväm resa, även i sämre väder, för alla passagerare. Denna aluminiumbåt är en lättskött och smidig partner för mångsidigt båtliv.


LÄNGD
BREDD
PERSONER
VIKT (utan motor)

5,46 m
2,10 m
5
535kg

PRIS
KAMPANJ -22

+ Yamaha 70

369 000 kr

Husky R6 -23

Husky R6 aluminiumbåten har oväntat många användningsområden. Med sylvassa sjöegenskaper och ett stabilt skrov tillverkat av slitstark och högkvalitativt aluminium förlänger Husky R6 aluminiumbåten din båtsäsong med flera månader. Denna aluminiumbåt lämpar sig mycket väl för dig som ska åka ut till stugan, fiska eller behöver en smidig förbindelsebåt med generösa stuvmöjligheter. Med perfekta insteg, höga fribord, öppet fördäck och en hög vindruta kan hela familjen säkert följa med ut på nya äventyr till havs. Tillsammans med smart förvaring vid konsolen, bekväma stolar och en aluminiumdurk som är lika praktisk som lättskött får du en aluminiumbåt som passar livets alla utmaningar – stora som små.

LÄNGD
BREDD
PERSONER
VIKT (utan motor)

6,00 m
2,30 m
7
890kg

PRIS

+ Yamaha 115
+ Yamaha 150
+ Yamaha 150 V-max

614 000 kr
666 000 kr
676 000 kr

Husky R7 -23 KAMPANJ

Det har aldrig varit enklare att utforska skärgården som med Husky R7 aluminiumbåten som är både tyst och stabil. I Husky R7 aluminiumbåten får du en mångsidig Bow Rider där samtliga passagerare sitter säkert skyddade bakom den höga vindrutan. Ifall vädret slår om ligger kapellet smart undanstuvat för att lätt vara till hands – så snart det blåser upp. I och med det öppna fördäcket med finurlig fenderförvaring, bekväma stolar och en rejäl U-soffa som enkelt kan bäddas om till ett stort soldäck, är Husky R7 helt enkelt den perfekta aluminiumbåten att spendera en dag på sjön i – med hela familjen.

LÄNGD
BREDD
PERSONER
VIKT (utan motor)

6,54 m
2,35 m
8
1055kg

PRIS -23

+ Yamaha   200

800 000 kr

KAMPANJ -23 Demobåt

+ Yamaha   150

729 000 kr

Husky R8 -22 KAMPANJ

Tack vare sitt väldesignade aluminiumskrov tar Husky R8 aluminiumbåten grov sjö på ett smidigt och lättmanövrerat sätt. I denna aluminiumbåt märks tydligt den höga prestandan när de justerbara offshore-stolarna gör att föraren och navigatören sitter ergonomiskt och bekvämt – i alla väder. I fören finns en L-soffa i storlek Large som bidrar till hög komfort för dina passagerare. Den höga vindrutan skyddar alla passagerarna och man sitter bekvämt och säkert i den stora U-soffan i aktern. En plats som dessutom kan bäddas om till ett stort soldäck när vädret tillåter. Husky R8 aluminiumbåten är det perfekta valet om du värdesätter kvalitet, utrymme och våra Smart Design lösningar.

LÄNGD
BREDD
PERSONER
VIKT (utan motor)

7,60 m
2,48 m
9
1365kg

PRIS -23

+ Yamaha 300XSB2

1 283 000 kr

KAMPANJ -22

+ Yamaha 300XSB2

1 049 000 kr