Köpa Grand RIB

Grand har med sina 20 års erfarenhet skapat ett perfekt produktutbud inom RIB-båtsegmentet. Detta har gjort dem marknadsledande, och har skapat många nöjda och återkommande kunder.
Välkommen att utforska Grands stora urval av båtar.

Därför ska du köpa en Grand RIB-båt av oss! 

Grand är kända för kvalitet och att tillverka säkra båtar. Vi på Jensen & Englund hjälper dig att välja rätt modell för ditt behov, och vi finns även med dig efter du har köpt den av oss. Grand har mycket bra andrahandsvärde när du vill byta den!

Säkert BÅTÄGANDE

Som auktoriserad Grand- och Yamaha-återförsäljare gör vi allt för att din båt och din motor får den rätta vården när den servas hos oss! Vi gör ditt båtägande enkelt och säkert!

hög kvalitet – nöjd kund

Grand väljer de bästa materialen för att nå målet, som är att producera marknadens mest hållbara båtar och vad kunden efterfrågar! Detta gör dig till en nöjd kund i alla år.

Kraft – KÖRGLÄDJE

Med en Yamaha utombordare på din Grand så levereras kraft och acceleration som får dig att häpna. En RIB med precision gör körningen enkel och skapar massor av körglädje.

Modern/INNOVATIV

Grand är kända för sina innovativa lösningar. De gör att din båt håller sig modern i många år, och håller ett bra andrahandsvärde

OBS! DÅ DET ÄR BEGRÄNSAT VAD VI FÅR LEVERERAT INFÖR 2022, SÅ HAR VI BARA INFO PÅ DE BÅTMODELLER VI FÅR IN PÅ VÅR HEMSIDA.
ALLA GRAND BÅTAR HITTAR NI PÅ:

www.grandboats.com

Golden Line

GRAND G850L -23 KAMPANJ

G850 är flaggskeppet i GRAND-flottan. Denna magnifika 8,5 meter lyx RIB kombinerar prestanda med alla moderna bekvämligheter man kan ha i en daycruiser. En klassisk layout med möjlighet för stora solsängar i både för och akter, ergonomiska styr- och passagerarsäten med kyllåda och plats för diskbänk och spishäll. U-formade sittplatser längst bak i cockpit ger plats för alla vänner och hela familjen. Luckan i styrkonsolen ger tillgång till det stora utrymmet via trappsteg, som faktiskt rymmer ett WC. Båten uppfyller kraven i CE-kategori B, så när sjön blir grov kommer det robusta djupa ”V”-skrovet att erbjuda enorm stabilitet, och fantastisk kördynamik och precision

LÄNGD
BREDD
PERSONER
VIKT (utan motor)

8,50 m
2,95 m
12
1200kg

PRIS

+ Yamaha 300USB

1 495 855 kr

VINTERERBJUDANDE
INKLUSIVE MASSOR AV UTRUSTNING.
TA KONTAKT NU!

+ Yamaha 300USB

1 199 000 kr

GRAND G750L -23

Nya Golden Line G750 — ännu ett ”GRAND” mästerverk! Golden Line G750 erbjuder massor av prestanda med utrymme och lyx, samtidigt som den bibehåller de extraordinära sjöegenskaperna som klassen alltid har. Baserat på GRANDs beprövade High Step Deep-V skrovdesign uppfyller denna RIB inte bara kraven för CE-kategori B-certifiering, den ger också den optimala balansen mellan ett högpresterande hantverk och en lyxigt inredd modern familjebåt. Inklusive ett U-format bakre säte i soffstil, som nu inkluderar en ombordstigningspassage, rostfria grabbräcken, en nydesignad centralt placerad styrkonsol med internt utrymme för ett marint WC, en ny 260-liters inbyggd bränsletank, ett rymligt för och bakre soldäck, GRANDs snygga dragbåge för vattenskidor, boende för upp till 10 passagerare och mycket mer!

LÄNGD
BREDD
PERSONER
VIKT (utan motor)

7,50 m
2,85 m
10
950kg

PRIS

+ Yamaha 225BETX

789 000 kr

GRAND G650LF -23 Kampanj

Golden Line G650 — ännu en hisnande skapelse från GRAND! Denna modell representerar ett nytt och unikt koncept med flera fantastiska idéer och funktioner, vilket gör den till en anmärkningsvärd händelse i båtvärlden.
– Ett bakre U-format säte i soffstil: ett vanligt kännetecken på större RIB-båtar.
– En ny styrkonsol med en imponerande och rymlig instrumentbräda.
– En elegant styrkonsol med fällbara säten och grabbräcken.
– En elegant och innovativ båge för vattenskidor, som kombinerar funktionerna i vattenskidbågen med dragkapacitet för wakeboard eller vattenskidor. Vi tror att vår Golden Line G650 är en av de vackraste båtarna vår fabrik har skapat, och vi hoppas att den kommer att uppskattas mycket av våra ”GRAND” kunder.

LÄNGD
BREDD
PERSONER
VIKT (utan motor)

6,50 m
2,65 m
12
620kg

PRIS

VINTERERBJUDANDE
INKLUSIVE MASSOR AV UTRUSTNING.
TA KONTAKT NU!

+ Yamaha 175 V-Max

688 000 kr

GRAND G580LF -23

G580 introducerades 2017, samtidigt som seriens övergripande stylingkoncept bibehölls, men etablerade snabbt sina egna distinkta egenskaper:
– Uppdaterad skrov- och rörgeometri baserad på en syntes av modern design och ergonomi.
– Dynamisk formkontur med svepande linjer.
– Gott om lagringskapacitet.
– Optimal viktfördelning med styrkonsol och dubbla pilot-/passagerarstolar placerade centralt inne i sittbrunnen.
G580 är utrustad med en omfattande lista med standardutrustning, plus ett brett utbud av tillval och tillbehör.
Dessa, tillsammans med nya klädselkombinationer, gör båten väldigt tilltalande, plus att det ger en unik identitet.


LÄNGD
BREDD
PERSONER
VIKT (utan motor)

5,85 m
2,45 m
11
535kg

PRIS

+ Yamaha 115 LB

522 900 kr

GRAND G500LF -23

G500 representerar ett nytt grepp från vårt designteam. Den här 5-metersmodellen kan hantera motorer upp till 115 hk, och är fantastisk att åka på vågorna med, samtidigt som den levererar spänningen med vattensport, hänger med fisken, eller helt enkelt njuter av farten över vattnet. Det är en av de säkraste och mest bekväma båtarna i sin klass med sin lätta, högpresterande struktur tillsammans med ett kraftigt, djupt ”V”- skrov och en elegans av design som båtfolk snabbt kommer att uppskatta.
Förarplatsen är väldesignad och bekväm, och resten av sittbrunnen kommer helt säkert att uppfylla dina passagerares behov. Den här nya, innovativa modellen har potential att förändra dina förväntningar när det gäller prestanda, familjeglädje och säkerhet.

LÄNGD
BREDD
PERSONER
VIKT (utan motor)

4,95 m
2,30 m
9
435kg

PRIS

VINTERERBJUDANDE
INKLUSIVE MASSOR AV UTRUSTNING.
TA KONTAKT NU!

+ Yamaha F80

369 000 kr

GRAND G420LF -23

G420: Trivs lika bra som välutrustad tender som familjens badbåt. G420, följer den väletablerade moderna GRAND designfilosofin med ett ljust, sportigt utseende och aerodynamiska linjer. Samtidigt som den fyller en viktig nisch på den mellanstora lyxiga tender-marknaden, presterar denna modell med sin klassiska layout lika bra som en familjebåt med högt ställda krav.
Den beprövade High Step skrovdesignen säkerställer utmärkta manövreringsegenskaper i kombination med dynamisk stabilitet, och imponerande hastighetskapacitet. Säkerhetsräcken är monterade som standard på babord och styrbord sida av de ergonomiskt utformade förar-/passagerarstolarna och styrkonsolen.


LÄNGD
BREDD
PERSONER
VIKT (utan motor)

4,20 m
1,98 m
6
255kg

PRIS

+ Yamaha 40FETL

259 900 kr

GRAND G340N -22

De främsta fördelarna med nya G340 är; en rymligare sittbrunn, instrumentpanelen är förbättrad ergonomiskt och kan nu ha upp till 7″ GPS, konsolen är utrustad med vindruta och mugghållare, en stor instegsplatta med inbyggda navigationslampor, och en stor vattenskidstång som är unik på RIB i denna storlek. Båten har gott om förvaringsfack.

LÄNGD
BREDD
PERSONER
VIKT (utan motor)

3,30 m
1,75 m
4
142kg

PRIS

+ Yamaha 20GEPL

192 900 kr

Drive

Grand D600 LUX -22

Denna version talar för sig själv. Lyx i allt – utseende, funktionalitet och prestanda. Nya färgkombinationer, funktionella och snygga detaljer, gott om förvaring och ny vridbar stå-/sittställningskonsol – upplev sann glädje i att koppla av och sola i aktern med ett enormt soldäckskit bak.

LÄNGD
BREDD
PERSONER
VIKT (utan motor)

6,12 m
2,50 m
12
597kg

PRIS

+ Yamaha 115XA Vmax

488 900 kr