Våra båtmärken

Marex 373 ACC

Marex 373 ACC är en båt för en stor familj. Den har tidlösa klassiska linjer och inkluderar en akterkabin. Båten drivs av en enda motor med rak axel. Axelsystemet Sea torque innebär att den har en marschfart på ca 25 knop.

Det är lätt att röra sig runt 373 ACC, på grund av den infällda gångvägen och den öppna passagen till den bakre plattformen. Båten ger dig nästan en känsla av att vara på en liten båt.

I den stora akterkabinen är det full ståhöjd. Den har en dubbel- och en enkelsäng, samt ett handfat. Akterkabinens fönster går 180 grader runt kabinen, vilket ger dig en fantastisk panoramautsikt. Kabinen i fören har en dubbelsäng och massor av garderobsutrymme under och bredvid sängen. Under däck i fram, finns också en enkelsäng placerad midskepps, kabinen fungerar också perfekt som förvaringsutrymme när den inte används. En separat toalett och duschrum finns på båda sidor om gången.

Cockpitten i 373 ACC har en stor sittgrupp med plats för upp till 8 vuxna, en del av sittgruppen fungerar som ett dubbelt copilot-säte genom att vända över ryggen, en viktig detalj för medresenärer.

I anslutning till det stora middagsbordet finns en barstol som kan fällas in när den inte används. Denna stol är perfekt för den som lagar mat.

 

KONTAKTA OSS FÖR EN SKRÄDDARSYDD OFFERT

COM_PRODUCTS_TECHNICAL_SPECIFICATIONS

Längd 11,30 m
Bredd 3,50 m
Bränslevolym 650 l
Vikt 6500-7000 kg
Djup, drev uppe/nere 1,09 m
Antal passagerare 12